Rijschool in Zeewolde

Onze rijschool bestaat alweer 35 jaar. Fred Kossen is de rijschool gestart in Baarn en heeft daarna de rijschool in Zeewolde geopend. In zowel Baarn als Zeewolde wordt rijles gegeven door Fred en Rosanne. 

Je rijles in Zeewolde zorgt ervoor dat je goed voorbereid je examen ingaat bij het CBR in Harderwijk. Zeewolde biedt namelijk veel mogelijkheden om de bijzondere verrichtingen goed te oefenen. De rijlessen vinden zowel plaats in Zeewolde, Harderwijk, ’t Gooi en Baarn. 

Je rijles in Harderwijk is ideaal om rotondes te oefenen. Harderwijk heeft namelijk veel rotondes waar de rijschool in Harderwijk jou veel over kan leren. 

Je gaat ook rijles krijgen in ’t Gooi en Baarn om o.a. kruispunten, zijstraten en in- en uitvoegen te oefenen. In de omgeving zijn ook veel (gecombineerde) in- en uitvoegstroken en spitsstroken. Bij Rijschool Kossen zorgen we dat dit geen uitdaging meer is voor jou.

Rijles is mogelijk in Baarn, Soest, Blaricum, Hilversum, Eemnes, Huizen, Bussum, Zeist, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Almere en Zeewolde.

 

Rijschool in Zeewolde