Rijschool in Baarn

Onze rijschool in Baarn bestaat alweer 35 jaar. Fred Kossen is de rijschool gestart en heeft later een rijschool in Zeewolde geopend. In zowel Baarn als Zeewolde wordt rijles gegeven door Fred en Rosanne.

Je rijles in Baarn zorgt ervoor dat je goed voorbereid je examen ingaat bij het CBR in Eemnes. Ook gaan veel CBR praktijkexamens van locatie Eemnes door Baarn heen. Baarn is namelijk een plaats die veel uitdaging biedt. Je leert hier goed om te gaan met kruispunten, smalle wegen, fietsers op de rijbaan en smalle zijstraten.

Daarnaast ligt Baarn aan de snelweg en zijn hier veel mogelijkheden om in- en uitvoegen te oefenen. In de omgeving zijn ook veel (gecombineerde) in- en uitvoegstroken en spitsstroken. Bij Rijschool Kossen zorgen we dat dit geen uitdaging meer is voor jou.

Ook als je rijles volgt bij Rijschool Zeewolde rijden we in Baarn zodat je deze vaardigheden goed leert te beheersen voor je examen.

Rijles is mogelijk in Baarn, Soest, Blaricum, Hilversum, Eemnes, Huizen, Bussum, Zeist, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Almere en Zeewolde.

Rijschool in Baarn