Rijlessen: Ervaren met Autisme, ADHD en Faalangst

Rijlessen met extra aandacht!

Bij Rijschool Kossen in Zeewolde kunt u vertrouwen op deskundige, persoonlijke begeleiding voor mensen met een rugzakje. Dit kan betekenen dat mensen met ADHD rijles willen volgen en daar extra begeleiding bij nodig hebben, maar ook Autisme en autorijden kunnen samen gaan! Neem gerust contact met ons op wanneer u extra informatie nodig heeft over onze gepersonaliseerde rijlessen. Ook met faalangst is het mogelijk om uw rijbewijs te halen! Autorijden met faalangst is geen onmogelijke opgave. Laat Rijschool Kossen u helpen bij het halen van uw rijbewijs! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijk of geestelijke handicap, zodat autorijden ook voor hen mogelijk is.

Rijschool Kossen is Gecertificeerd voor ADHD, Faalangst en Autisme Begeleiding

Rijles volgen met ADHD

ADHD is een gedragsprobleem dat ontstaat uit een communicatieprobleem tussen verschillende hersengebieden. ADHD staat voor Attention Deficit / Hyperactivity Disorder en uit zich met name in gedrag, zoals: impulsiviteit, hyperactiviteit of aandachtsproblemen. Er zijn 3 typen ADHD, namelijk: ADD (ADHD-I), ADHD-H en ADHD-C. Het is begrijpelijk dat dit niet handig is op het moment dat u moet autorijden! Veel mensen hebben last van dit probleem, daarom helpt Rijschool Kossen u met het halen van uw rijbewijs met ADHD.

€45 voor een vrijblijvende proefles van 2 uur

Direct een proefles aanvragen

Of bel 06 53 24 73 59 voor vrijblijvende informatie!

Rijles volgen met Autisme

Autisme is een ontwikkelingsstoornis die zich met name uit in verschillende beperkingen op sociaal vlak. Sociale interactie is over het algemeen een stuk moeilijker, net als non-verbale communicatie. Vaak zijn mensen met autisme ook gevoeliger voor bepaalde prikkels. Er zijn verschillende vormen van Autisme, waaronder Asperger & PDD-NOS. Autisme is dus meer een spectrum dan een vast ziektebeeld. Dit zijn problemen die u kunnen belemmeren bij het halen van uw rijbewijs. Ook daarom biedt Rijschool Kossen de ondersteuning die u nodig heeft.

€45 voor een vrijblijvende proefles van 2 uur

Direct een proefles aanvragen

Of bel 06 53 24 73 59 voor vrijblijvende informatie!

Rijles volgen met Faalangst

Faalangst is een vorm van angst, met name toegespitst op het niet kunnen voldoen aan de verwachtingen. Soms gaat faalangst ook gepaard met angst voor andere mensen, ook wel sociale angst genoemd. Vaak komen negatieve gedachten naar boven voor de taak begint, waardoor het steeds moeilijker wordt om te presteren. Faalangst komt vaak ook voort uit de omgeving aangezien deze de eisen stelt waar u aan moet voldoen. Rijlessen volgen met faalangst is dus een hele opgave! Rijschool Kossen heeft speciaal getraind personeel dat u kan begeleiden bij het halen van uw rijexamen met faalangst.

€45 voor een vrijblijvende proefles van 2 uur

Direct een proefles aanvragen

Of bel 06 53 24 73 59 voor vrijblijvende informatie!