Onze rijschool

De voordelen van onze rijschool

  • Autorijles wanneer het jou uitkomt, 7 dagen per week mogelijk

  • Rijden in een veilige betrouwbare auto voorzien van airconditioning

  • Ook lessen in een automaat is mogelijk
  • Altijd les van dezelfde instructeur (meer dan 25 jaar ervaring!)
  • Mogelijkheid om je rijbewijs binnen 14 dagen te halen
  • Wij vinden jouw mening zeer belangrijk en spelen in op jouw wensen
  • Naast het behalen van je rijbewijs B kan je bij ons ook caravantraining volgen, zo ga je goed voorbereid op vakantie!
  • Speciale aandacht nodig? Veel is bespreekbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Rijinstructeur

Mijn naam is Fred Kossen. Inmiddels bestaat mijn rijschool alweer 25 jaar. Ik doe dit werk met veel plezier en vind het erg leuk om met jonge mensen te werken. Tijdens mijn lessen sta jij centraal. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij autorijles volgt met plezier en dat je hierna vertrouwd de weg op gaat.

Naast de reguliere lessen vind ik het een uitdaging om mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap zo te begeleiden dat autorijden voor hun ook mogelijk is.

Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst, ADHD en autisme. Hier heb ik o.a. een opleiding voor gevolgd bij Spectrum Brabant. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.

Wij werken volgens de RIS methode. Rijschool Kossen is hiervoor gecertificeerd door het CBR.

Meer informatie

Meer informatie

1 lesuur duurt 60 minuten. Ook is er de mogelijkheid om meerdere uren achter elkaar te volgen. De lessen hebben een opbouwende moeilijkheidsgraad wat ervoor zorgt dat je op een prettige manier wordt uitgedaagd. De methode die wij gebruiken is RIS, De Rijopleiding In Stappen. Deze methode is ontwikkeld door het CBR en staat nationaal goed aangeschreven.

Als wij merken dat leerlingen moeite hebben met het leren van de theorie zullen wij dit in de praktijklessen meenemen. Door middel van echte situaties kunnen wij leerlingen hierin ondersteunen.

Onze auto’s zijn zeer veilig, rookvrij en voorzien van airconditioning. We beschikken over een Mercedes C-klasse voor de schakellessen. Ook is er de mogelijkheid om een aantal lessen in de automaat te volgen. Dit om je zo breed mogelijk op te leiden. Voor rijlessen in een automaat beschikken wij over een Mitsubishi Outlander PHEV.

Wij geven ook caravantraining. Dit kan zowel met uw caravan als met de caravan van onze rijschool. Zo ga je goed voorbereid op vakantie!